Fietsen met een app

Nederland is een fietsland bij uitstek.

Inmiddels struikel je bijna over het aantal apps dat er voor fietsers is. Nu meldt zich ook Fietsen.123, de site die al jaren de mooiste fietsrondjes verzamelt op een website. De app van Fietsen.123 is gratis en geschikt voor iPhone en Android-toestellen. Hij bevat de adressen van fietsenmakers, horecagelegenheden, oplaadpunten voor e-bikes en nog vmeer.

De nieuwe Fietsen123-app is ideaal voor iedereen die wel eens een recreatieve fietstocht maakt en een smartphone heeft. Met actuele (en voortdurend geactualiseerde) informatie over fietsenmakers, fietsverhuurbedrijven, horecagelegenheden en oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Wat biedt de app?

  • Pech onderweg? Vind de dichtstbijzijnde fietsenmaker / fietswinkel
  • Zin in in koffie met appelgebak onderweg? De Fietsen12-app vertelt u waar u horecagelegenheden in de buurt vindt.
  • Accu leeg? Opladen maar! Met deze app vindt u de oplaadpunten in de buurt
  • Een fiets huren (bv op vakantie)? Zoek naar fietsverhuurbedrijven in de buurt
  • Lees de laatste fietsnieuwtjes
  • Op zoek naar een fietsenmaker, oplaadpunt of horecagelegenheid in een andere plaats in Nederland? Gebruik de zoekfunctie!

De app is direct te downloaden via www.fietsen.123.nl/app of via de iTunes App Store (Apple) en Google Play (Android).

Over Fietsen.123
Fietsen.123 is de populairste fietswebsite van de Benelux met ruim 2 miljoen bezoekers en 6 miljoen pageviews per jaar. Naast de fietsroutes is ook het dagelijkse fietsnieuws een populair onderdeel van de site, evenals de fietsrouteplanner. Fietsen.123 Nederland: http://www.fietsen.123.nl, België: http://www.fietsen123.beFietsen.123 wordt uitgegeven door SPN, dat ook Plus Magazine, plusonline.nlgeldenrecht.nl en gezondheidsnet.nl uitgeeft.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.