Frankrijk houdt de ‘even geen voetbal-weken’


Geen zin in oranje-vlaggetjes in de straat, toeterende auto’s na een overwinning, juichend met een heel kantoor voor een groot scherm als ‘ons elftal’ speelt? Reisorganisatie Het Frankrijk Huis lanceert vanaf vandaag de ‘’evengeenvoetbal weken’. Het gaat hierbij om een aanbod van ‘originele korte vakanties naar Frankrijk, bestemd voor een ieder die de oranjegekte wil ontvluchten, een adempauze nodig heeft, iets wil vieren of juist wil uithuilen’. De 3 tot 8-daagse arrangementen gelden uitsluitend voor vertrek binnen de periode van het EK voetbal, te weten van 8 juni tot 1 juli.

Strand, zon en zeeliefhebbers kunnen relaxen met een ‘Buitenspel arrangement’ naar de Cote d’Azur of de Atlantische kust, inclusief vlucht naar Biarritz, Toulon of Nice en verblijf in een design of charmehotel.

Speciaal voor dames is er het ‘Geen noppen, maar naaldhakken forfait’ naar Parijs, bestaand uit een 3 daags verblijf in een trendy hotel, gratis entree voor de modieuze expositie Louis Vuitton & Marc Jacobs in Les Arts Decoratifs én de Paris shoppinguide met de leukste winkels en restaurants.

Daarnaast is er nog een ‘Langs de Kustlijn’ arrangement in Noord Frankrijk met verblijf in een royale villa aan zee. Een compleet overzicht met alle arrangementen is te zien op www.evengeenvoetbal.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.