Goedkoop naar Ibiza en Mallorca

Kies in de zomervakantie voor Ibiza of Mallorca

De zomervakantie komt steeds dichterbij en er moet een keuze gemaakt worden waar de reis dit jaar heengaat. Denk daarbij ook is aan Ibiza en Mallorca. Dan is je eerste reactie:” Maar dat is toch heel erg duur?”. Nou dat valt wel mee. Met Vueling, een Spaanse vliegmaatschappij, vlieg je van juli tot half september dagelijks vanaf Schiphol rechtstreekse naar Ibiza en Mallorca vanaf slechts € 49,99 per vlucht (alles inbegrepen).

De Spaanse vliegmaatschappij wil je de andere kant van Ibiza laten zien, dit eiland heeft namelijk meer te bieden dan alleen maar feesten. Zo kun je er genieten van de natuur, stranden en leuke hippiemarktjes. Je kan ook een bezoek brengen aan La Casita Verde. Dit ecologische centrum ligt middenin een groene vallei. Alle gebouwen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en er wordt gebruik gemaakt van alternatieve energiebronnen. Op zondag is het centrum open voor bezoekers en kun je op een leuke manier ervaren dat een duurzame levensstijl voor iedereen mogelijk is of gewoon genieten van de bijzondere hippiesfeer. Een ander aanrader is Cala Bassa, één van de mooiste stranden op Ibiza.

Ook Mallorca heeft een paar mooie plekken die de moeite waard zijn. Het natuurpark Mondragó is aanrader op Mallorca. Het park staat bekend om haar witte stranden, turquoise zee en rotsen. Een afgelegen natuurgebied, waar de omgeving goed wordt beschermd.
Wissel natuur af met cultuur door een dagtrip in combinatie met shoppen in Palma en een bezoek aan het plaatsje Valldemossa. In dit bergdorpje – omgeven door olijfgaarden – vind je huizen met Arabische invloeden. Breng ter afsluiting een bezoek aan een likeurproeverij in Algaida en “Costa Nord”, een virtueel museum, opgericht door Michael Douglas.

Voor meer informatie of om tickets te boeken ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.