Heb je een half jaar en 14.000 euro?

De actieposter is een beetje getekend als een Kuifje-album.


Reisorganisatie Baobab houdt ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan een bijzondere reis: Trans Afrika in ruim vijf maanden. Je kunt deze trip ook in moten meemaken. Dat laatste ligt waarschijnlijk het meest voor de hand, aangezien je anders niet alleen al die tijd van huis bent maar ook zeker 14.000 euro moet ophoesten.

Op de jubileumpagina beschrijft de organisatie de trip zelf als volgt: “In 2012 bestaat Baobab 40 jaar. In Afrika werden in 1972 de eerste avontuurlijke expedities uitgevoerd. Ter ere van het jubileum gaan we terug naar onze roots. Baobab bied je de kans om anno 2012 deel te nemen aan net zo’n expeditie: de Trans-Afrika overland. In november 2012 vertrekt onze expeditietruck uit Cairo, om 5 maanden later in Kaapstad aan te komen. De 140-daagse reis is opgedeeld in 6 expedities van ongeveer 3 à 4 weken. Je kunt kiezen om aan één expeditie deel te nemen, of meerdere aan elkaar te koppelen. Zo stel je jouw unieke Trans-Afrika overland samen.”

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.