Lui in een elektrische boot

Lui in een elektrische boot 11
‘Smile!’, zei de fotograaf tegen de twee modellen in deze boot. En dat deden ze dan ook heel plichtmatig, maar eigenlijk zouden ze natuurlijk moeten lachen van plezier. Want wij kunnen ons heel goed voorstellen dat het bijzonder prettig is om met deze elektrisch aangedreven boot over een meer te tuffen. Deze in Amerika gemaakte boot geeft ieder gewone sterveling de luxe van een mini-jacht, een verschrompelde versie van de giganten die in havens als Cannes en St. Tropez liggen.

Om te beginnen kun je er heel relaxed in liggen en het sturen en gasgeven gaat met één simpele handel (kijk naar de man zijn hand). Verder zitten er in de houten rand speakers verwerkt, waaruit je romantische muziek kunt laten klinken tijdens je boottochtje. En – als topper – er zit een koelkastje in, waarin je maar liefst 24 blikjes koel kunt houden. Ook handig voor als je met je maat een dagje gaat vissen. Zoals te verwachten is dergelijke luxe niet echt voordelig: Wie 4000 dollar kan neertellen is de eigenaar van een luxe jacht in een notendop.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.