Mannen dragen nog steeds Speedo

Mannen dragen nog steeds Speedo 9

Zoek de man in de Speedo

Voor de meeste vrouwen is het een van de ergste kledingstukken ooit, de Speedo. Uit het Panorama Grote Vakantie Onderzoek blijkt dat  9% van de mannen nog graag zo’n strak broekje aantrekt naar het strand. Nou kwamen er ook minder schokkende uitkomsten uit het onderzoek. Zo is bier nog steeds het favoriete drankje van mannen op vakantie. Een koel glas bier staat bovenaan met 54% terwijl wijn en rose volgen met 11%.

Uit het onderzoek blijkt ook dat 43 procent van de mannen één keer per jaar op vakantie gaat en 36 procent twee keer per jaar. Meer dan een derde van de mannen geeft 2.000 tot 5.000 euro uit aan de duurste vakantie in het jaar. 31 procent houdt het op een bedrag tussen de 1.000 en 2.000 euro. 3 procent kan of wil maximaal 500 euro uitgeven.

Meer dan de helft van de mannen geeft het vakantiegeld op de bestemming het liefst uit aan lekker eten en 41 procent heeft geen behoefte aan een actieve vakantie, sterker: die doen het liefst niks. En als mannen eenmaal op vakantie zijn ontmoeten ze het liefst nieuwe vrienden, geeft 34 procent aan.

Wie ze het liefst niet zien tijdens hun grote vakantie? De baas, zegt 22 procent, mijn collega’s zegt 21 procent. Niet zo verassend als je met je speedo op het strand ligt. Dat lijkt me niet goed voor de werkrelatie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.