Meidenhal bij Lego World

Lego Friends, in het echt...


Lego World, het jaarlijkse herfstvakantie-evenement in de Zwolse IJsselhallen, wordt dit jaar uitgebreid. Naast de gebruikelijke zes hallen wordt er dit jaar een extra hal bijgebouwd, speciaal om het voor meiden tijdens Lego World nóg leuker te maken.

Van woensdag 17 tot en met dinsdag 23 oktober 2012 kunnen bezoekers in IJsselhallen Zwolle genieten van ruim 10 miljoen LEGO stenen en 21.500 m² aan Lego plezier. Bezoekers vinden hier levensgrote Lego bouwwerken, Lego bouwwedstrijden, grote Lego modellen, een bioscoop, diverse attracties, spannende themawerelden en optredens van artiesten.

Lego World richtte zich tot nu toe voornamelijk op gezinnen met jongens, maar dit jaar is er ook van alles te beleven voor meisjes. Lego World besteedt namelijk extra aandacht aan het thema Lego Friends. Deze nieuwe lijn is speciaal voor meisjes. In een speciaal voor Lego World aangebouwde hal kunnen meisjes hun hart ophalen door met de nieuwe speelgoedlijn te bouwen en te spelen, maar ook door het verzorgen van echte pony’s, meedoen met een hondenschool, zang- en dansworkshops te volgen en of door kleding te maken op de modeontwerpafdeling. Lego World wordt jaarlijks bezocht door ruim 70.000 bezoekers. De online kaartverkoop van LEGO WORLD 2012 is onlangs van start gegaan. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.legoworld.nl.

De Legofriends als steentjes.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.