Mindfulness zonder geitenwollensokken

Mindfulness zonder geitenwollensokken 9

Mediteren in het veluwse bos met Lighthouse Works

Lighthouse Works is een bedrijf dat snapt hoe belangrijk ontspannen is. Wat ze ook doorhebben is dat je dat graag doet zonder gezwam over je onrustige chakra’s. Als je dan voor een retraiteweekeind gaat wil je ook rust in je hoofd en niet nog meer geleuter. Daarom bieden ze je de mogelijkheid om een weekeind door te brengen in een 4 sterren hotel en zelf je retraite programma samen te stellen. Spiritualiteit met beide benen op de grond, zeg maar.

Lighthouse Works biedt praktische spirituele “tools” voor wie voelt dat er méér in het leven is. In de retraiteweekenden kun je even ontsnappen aan “multitasking”, deadlines en sociale verplichtingen. Naast detoxprogramma’s, yogalessen, begeleide meditaties en wandelingen, zijn er desgewenst beautybehandelingen, massages, coachingsessies, voedingsworkshops, creatieve workshops en Reiki cursussen. De retraites vinden plaats in een hotel middenin de Veluwse bossen, op 1 uur rijafstand van Amsterdam. Onbeperkt toegang tot zwembad, sauna, Turks stoombad, fitness, zonneterras en het bos met veel wandelpaden zorgen voor nog meer ontspanning.

Het opschonen van je lijf zorgt er voor dat je geest verheldert. Lighthouse Works biedt daarom ook de mogelijkheid een Detoxpakket bij een retraiteweekend te boeken. Sapvasten zorgt voor de afvoer van afvalstoffen, versterking van de weerstand en herstel van de darmflora (voedingstoffen worden weer goed opgenomen). Sapvasten spreekt ook overtollige vetreserves aan, wat zorgt voor afslanken. Het Detoxpakket bestaat uit dagelijks vier glazen versgeperste fruit- en groentesappen aangevuld met onbeperkt water en kruidenthee, een dagelijkse leverpakking en een workshop over gezonde voeding.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.