Mooiste foto op Airbus

Vueling laat mooiste foto's op Airbus drukken

Vliegtuigmaatschappij Vueling heeft 50 miljoen passagiers vervoerd en dat vieren ze op een bijzondere manier. Als je nou veel foto’s maakt met instgram moet je nu even opletten. Vueling heeft namelijk een wedstrijd uitegeschreven. Ze vragen hun passagiers om de beste foto’s gemaakt met instagram van locaties waar ze heen vliegen te posten op facebook. Van de 200 beste maken ze een moziek en die drukken ze op een Airbus A320. En de 50 mooiste inzendingen winnen een retourvlucht naar keuze. Dat is nog eens een mooie actie!

Maar hoe werkt het nou? Op de Facebook-pagina van de vliegtuigmaatschappij kunnen deelnemers een Instagram foto van één van de bestemmingen van Vueling uploaden met de hashtag #vuelingairgallery. Daarna kan de foto gedeeld worden met vrienden om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Foto’s met minimaal 10 stemmen worden beoordeeld door de jury. Uiteindelijk krijgen 200 foto’s een plekje op de Airbus A320. De 50 beste fotografen winnen bovendien een retourvlucht naar een Vueling bestemming naar keuze en komen met hun foto in het Vueling Air Gallery boek, dat aan boord ligt van het versierde vliegtuig en zal meevliegen tijdens alle vluchten met deze speciale Airbus A320.
Deelnemen kan tot en met 22 mei.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.