Programma Libelle Zomerweek

Programma Libelle Zomerweek 9
China is het thema van de Libelle Zomerweek 2012, die van 7 tot en met 13 mei gehouden wordt op het Almeerder Strand. Er worden weer 80.000 vrouwen verwacht in die tijd. “Een dagje Azië in Almere”, zo omschrijft de organisatie het zelf, en verder: “Ga mee op reis. Een gezellig drukke markt in downtown Shanghai, de georganiseerde chaos van een straat in Hong Kong… Dát wordt het gevoel van de Libelle Zomerweek. Stoom kringelt uit grote pannen omhoog. Er wordt druk gepraat, onderhandeld en gelachen. Links en rechts schieten mensen op zwaar beladen fietsen voorbij. Overal geroezemoes en gezellige drukte. Koopwaar staat uitgestald in opgestapelde manden en kratten. Alles ruikt, voelt, klinkt, smaakt en ziet er uit alsof je in het Verre Oosten bent.”

PROGRAMMA LIBELLE ZOMERWEEK 2013

Dit jaar is het thema van de Libelle Zomerweek2013: ‘Brasil… lalalalalalalala’. Je hoeft deze regel alleen te lezen en je begint het deuntje te zingen, met je heupen te wiegen en te glimlachen. Dat is wat Brazilië met je doet. Het gaat tijdens de week, die van 13 t/m 19 mei gehouden wordt op het Almeerder Strand niet alleen over muziek. Bij Brazilie denk je ook aan voetbal, verendanseressen en trommelaars. Natuurlijk wordt het carnaval in Rio de Janeiro niet vergeten en zijn er vrolijke mensen die getooid met glitters en veren samba-dansen. Tel daar paradijsvogels, feestvreugde, opzwepende muziek en tropische geuren van fruit en cocktails bij op en je hebt een geweldig feest. Dat is de sfeer die je kan verwachten tijdens de zomerweek dit jaar.

Het complete programma voor de Libelle Zomerweek is hier te vinden en de plattegrond van het evenemententerrein staat hier. De officiële site is: www.libellezomerweek.nl

Bekijk alvast dit filmpje om in de stemming te komen:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.