Regenverzekering voor Avonturenpark Hellendoorn

Regenverzekering voor Avonturenpark Hellendoorn 8

Regen kan een dag in een pretpark goed verpesten

Ze zijn het eerste pretpark in Nederland dat de mogelijkheid biedt: Een regenverzekering. Als je een kaartje koopt kun je voor €3 extra per kaartje een reisverzekering afsluiten. Valt er op de dag van je bezoek tussen 10:00 uur en 16:00 uur meer dan 4 mm regen (bij het officiële meetpunt in het park), dan ontvang je een vrijkaart voor een andere openingsdag in seizoen 2012. Deze vrijkaart kun je op de dag van je bezoek ophalen. Zo hoeft een dagje Hellendoorn nooit meer in het water te vallen.

Deze actie sluit mooi aan bij het voorjaarsevenement Spellendoorn. Het voorjaar in Nederland is altijd onvoorspelbaar maar nu houdt een beetje regen je niet tegen om aan dit leuke spelletjes evenement mee te doen. Bij binnenkomst in het park ontvangen kinderen een gratis sticker verzamelboekje, waarin zij stickers kunnen verzamelen door de negen verschillende spellen in het park te spelen. Voor ieder gespeeld spel ontvangen zij een sticker en een muntje. Met dit muntje kunnen zij uit de knikkerautomaat een knikker halen. In totaal zijn er 10 zilverkleurige knikkers verstopt in de automaten. Kinderen die een zilverkleurige knikker bemachtigen, verdienen hiermee direct een plek in de Spellendoorn finale. Het evenement duurt van 6 april t/m 30 juni.

Op zaterdag 30 juni vindt in het park de finale van Spellendoorn plaats, waarin de 10 finalisten met de zilveren knikker het tegen elkaar opnemen in een spannend spel. De winnaar van de finale wint 100 VIP-kaarten ter waarde van €2.750. Met deze kaarten kan de winnaar met 100 vrienden, familie en klasgenootjes gratis geheel verzorgd naar Avonturenpark Hellendoorn.

Voor meer informatie over de regenverzekering en Spellendoorn ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.