Rondreis door Noorwegen


Ter voorbereiding van een rondreis door Noorwegen is de website www.reis-door-noorwegen.nl een aanrader. Daarop komen alle facetten van Noorwegen komen aan de orde. De gepresenteerde routes gaan over uitdagende en rustige wegen, een unieke manier om Noorwegen te leren kennen. Met uiteraard ook informatie over overnachtingsmogelijkheden op de mooiste plekjes in dit langgerekte land. En dat geldt uiteraard ook voor campings. Zoek een mooie camping op en geniet daarna – lekker in het zonnetje – volop van de rust en de ruimte. Lekker relaxen met een boek of actief. Wandelen en fietsen kan overal. Het was alleen opvallend dat de site niet echt recent meer is bijgewerkt, dus het is wel handig om e.a. voor vertrek nog even te verifiëren.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.