Safari vanuit de lucht en de kano

Safari vanuit de lucht en de kano 9

De luchtsafari in de Beekse Bergen

Safaripark de Beekse Bergen heeft een bijzonder actie met Hemelvaartsdag. Je kan dan naast de gewone bus-, boot-, auto- en wandelsafari ook de luchtsafari en de kanosafari doen. Met de luchtsafari kun je de dieren bekijken van 50 meter hoogte. Ben je nou niet zo’n fan van hoogtes, dan kun je ook met de kano tussen de wilde dieren door peddelen.

Tijdens de luchtsafari worden telkens veertien personen tegelijkertijd naar een hoogte van 50 meter gebracht. Vanuit een comfortabele stoel, gezekerd met een vijfpuntsgordel, kijken bezoekers uit over het hele park. De luchtsafari is toegankelijk voor iedereen vanaf 160 cm en is te vinden in het Afrikadorp (middenin het park). Bezoekers kunnen gratis mee met de luchtsafari.

Gasten die graag mee gaan met de kanosafari kunnen zich continu melden bij de bootsteiger bij het Safarirestaurant. Vooraf aanmelden is niet nodig maar Vol = Vol.

Wil je meer weten over deze Hemelvaartsdag actie, ga dan naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.