Sawadee brengt wereld naar reiziger

Sawadee reizen organiseert 'de nacht van Sawadee'

Sawadee Reizen houdt op 25 mei de ‘nacht van Sawadee’.  Reisliefhebbers worden bij dit evenement meegenomen op een reis door verschillende tijdzones. Het thema van dit evenement  is ‘zeg Sawadee tegen de wereld.’ Het begint om 12 uur ’s middags en duurt tot middennacht. Bezoekers kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten, een reis boeken met veel korting of prijzen die met reizen te maken hebben winnen. Ook wordt er via een videoverbinding contact gelegd met alle uithoeken van de wereld.

Via een speciale actiepagina op de website van de reisorganisatie wordt afgeteld naar de ‘Nacht van Sawadee’. Via deze pagina wordt in de komende weken steeds meer bekend gemaakt over het evenement. Sawadee’s manager verkoop Joost Kemp: “Dit wordt een ontzettend leuke dag. Voor iedereen die ook maar een beetje geïnteresseerd is in reizen, is het nog meer de moeite waard om ons te volgen. Dat kan via onze online platforms, maar we heten mensen ook van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam!”. De Facebookpagina van de touroperator vormt een belangrijk platform voor de ‘Nacht van Sawadee’; ruim 20.000 volgers worden continue op de hoogte gehouden van nieuwe activiteiten en promoties en worden uitgenodigd deel te nemen middels het plaatsen van posts en foto’s.

In de komende week wordt de laatste hand gelegd aan het programma. Partners van de reisorganisatie participeren in de ‘Nacht Van Sawadee’ en stellen items en activiteiten beschikbaar. “Op ons kantoor zijn filmvertoningen en lezingen en hier in Amsterdam worden een aantal leuke activiteiten geïnitieerd. Onze partners, zoals bijvoorbeeld Bever, Artis en Monkey Business, maar ook onze agenten, reisbegeleiders en kantoorpersoneel spelen daarin een belangrijke rol”, aldus Kemp. Gedurende de dag kunnen reizen met korting geboekt worden en zijn er aan het reisaanbod gerelateerde extra’s en artikelen te winnen. Kemp: “We werken toe naar een climax, waarbij we ons reisaanbod naar Tunesië op een spetterende manier herintroduceren!”

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.