Sophia Loren doopt MSC Divina

Sophia Loren verricht de doop. vrnl Paolo Conte, Captain Giuliano Bossi, Sophia Loren, Gianluigi Aponte, President MSC group, Madame Dominique Vlasto,Deputy Mayor of Marseille, Pierfrancesco Vago CEO MSC Cruises


Sophia Loren, filmster en diva van beroep, heeft gisterenavond in Marseille het nieuwste schip van MSC Cruises, de MSC Divina, gedoopt. Het twaalfde schip in de vloot van de Mediterrane cruiserederij werd officieel ingewijd door Loren als beschermvrouwe van MSC Cruises. Dat gebeurde in bijzijn van CEO Pierfrancesco Vago en oprichter Gianluigi Aponte. Ook waren beroemdheden als zanger Paolo Conte en acteur Gerard Depardieu aanwezig. De genodigden bleven na het feest – geheel in stijl – op het schip voor een overnachting op zee. De MSC Divina is het paradepaardje van de rederij en biedt plaats aan 4.363 passagiers. Het schip zal vanaf vandaag een wekelijkse route afleggen van Venetië richting Istanbul en Dubrovnik.

Glamour, comfort en veiligheid
De 140.000 ton wegende Divina is vervaardigd op de STX Europe werf, en is het derde schip binnen de Fantasia klasse. Bijzonder is Yacht Club suite nr. 16007 op dek 16, ingericht door Sophia Loren met diep rode kleuren, speciaal ontworpen lampen, een rode loper en de glamour en stijl van Ms. Loren zelf. Naast glamour, comfort en innovatie staat veiligheid bij MSC Cruises hoog in het vaandel. “De Divina is daarom uitsluitend uitgerust met apparatuur dat voldoet aan de strengste normen van de International Convention for the Safety of Life at Sea. Bovendien krijgt de crew aan boord alle benodigde trainingen, en worden deze veelvuldig herhaald om adequaat op te kunnen treden.” Aldus Pierfrancesco Vago, CEO MSC Cruises. De MSC Divina beschikt over 1.751 hutten, 25 liften en 27.000 vierkante meter aan openbare ruimte, waaronder een Infinity Pool op het achterschip, inclusief een ‘strand zone’ grenzend aan een glazen balustrade. Ook is er een eigen spa aan boord. Zo is de MSC Divina het eerste cruiseschip dat is uitgerust met een zuiverende zoutbehandeling uit de Himalaya.

Ballonnen voor UNICEF
MSC Cruises is in 2009 een samenwerking gestart met UNICEF om kinderen in Brazilië een goede opleiding te geven. Tijdens de doop van de MSC Divina liet componist en UNICEF ambassadeur Maxim Vengerov honderden ballonnen de lucht in ter ere van de ruim 1 miljoen euro die MSC Cruises, samen met haar passagiers, ophaalde voor het VN-kinderfonds.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.