St. Maarten lokt met vakantiekorting

Altijd zwemwater van zo'n 25 graden....


Vakantiegangers met plannen voor ‘ver weg’, kunnen het blik ook richten op St. Maarten. Het tropische eiland biedt een korting van 350 euro per persoon op een reis. Eind mei is traditioneel de periode waarin het vakantiegeld wordt uitgekeerd en een groot percentage consumenten besteden dat geld aan geheel andere dingen dan vakantie; schulden aflossen, een nieuwe wasmachine of het wordt opzij gezet voor eventueel latere tegenvallers.

Volgens het NBTC NIPO is het aantal Nederlanders met zomervakantieplannen met ongeveer 400.000 gedaald ten opzichte van vorig jaar. Ruim 300.000 Nederlanders hebben nog geen keuze gemaakt voor een vakantie. Het St. Maarten Tourist Bureau biedt in samenwerking met World Ticket Center de gelegenheid om meer uit het vakantiegeld te halen en helpt vakantieplannen concreet te maken. Men kan nu met € 350,- per persoon voordeel reizen naar St. Maarten. Via wtc.nl is dit voordeel te boeken.

Over St Maarten
St. Maarten is een bijzonder eiland. Niet alleen omdat het de enige plek op de wereld is waar Nederland en Frankrijk aan elkaar grenzen, maar ook omdat het zoveel verrassende elementen heeft: een rijke historie, heerlijk eten, een mooie natuur, taxfree winkels en een bruisend nachtleven. Maar natuurlijk ook alles wat je van een Caribische bestemming mag verwachten: witte stranden, palmbomen en een heerlijk relaxed tropisch sfeertje. De temperaturen op St. Maarten zijn het hele jaar heerlijk en schommelen tussen de 22 en 28 graden. De passaatwind zorgt voor een verkoelend briesje. De temperatuur van het water is gemiddeld 25 graden Celsius.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.