Sunny Cars doet mee met Giro

Sunny Cars doet mee met Giro 9

Met je Fiat bij de Giro? Vorig jaar reed een elektrische Fiat mee en eentje van Playboy.


Internationaal bemiddelaar in autohuur Sunny Cars ‘zet een tandje bij’ en biedt in het kader van de Ronde van Italië een korting van vijf procent aan voor autohuur in Italië. De actie geldt voor boekingen die tijdens de eerste week van de wielerronde gemaakt worden, van 7 t/m 13 mei, en dienen in te gaan in de maanden mei of juni.

De actie geldt voor alle Sunny Cars bestemmingen in Italië en is van toepassing op het complete assortiment autotypes; van een Fiat 500, Alfa Romeo Mito of Lancia Delta tot gezinsauto Fiat Croma STW of zelfs Fiat Ducato 9-persoons minibus. Tegen betaling van een toeslag is het mogelijk de auto bij het hotel te laten afleveren.

Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België van Sunny Cars: “Nederland is een land vol wielerliefhebbers die straks drie weken lang hun favoriete team, na de start in Denemarken, door de mooiste Italiaanse gebieden zien rijden. Die beelden zullen veel kijkers doen verlangen naar een vakantie in dit prachtige Mediterraanse land en wij helpen graag een handje die beslissing eenvoudiger te maken. Als marktleider in autohuur trachten wij continu mee te denken met onze klanten. Deze kortingsactie is zelfs geldig voor de echte fanaten die besluiten de winnaar op 27 mei in Milaan met eigen ogen over de finish te zien rijden!”

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort al jaren tot de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa. De broker is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland en biedt haar klanten huurauto’s in alle soorten en maten aan in alle belangrijke toeristische markten. Sunny Cars bemiddelt wereldwijd in huurauto’s op meer dan 5.000 bestemmingen in meer dan 90 landen. Kijk voor meer informatie op www.sunnycars.nl

One Response

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.