Vakantie als een molenaar

Vakantie als een molenaar 9
Voor een bijzondere vakantie hoef je niet ver weg. Waarschijnlijk val je tegenwoordig op het werk meer op tussen alle verhalen over jungletochten en ‘big five’-spotters als je vertelt dat je je vakantie als molenaar hebt doorgebracht. En dat kan in Gelderland! Op zaterdag 12 mei draait het in Nederland letterlijk om molens. Voor de veertigste editie van de Molendagen openen ruim 700 wind- en watermolens en gemalen de deuren voor publiek. Wie meer wil dan enkel een kijkje achter de wieken, kan in Bergharen (Gelderland) overnachten in een 4-sterren beltmolen uit 1904. Deze 220 m² grote accommodatie, genaamd ‘de Verrekijker’, doet zijn naam eer aan door het prachtige uitzicht over de groene weides en bossen. Opmerkelijk is dat de molen niet achtkantig maar rond van vorm is. De molen is tevens beschikbaar als trouwlocatie. Meer info bij Casamundo (max 12 personen. Week verblijf in juni vanaf € 2509,-. )

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.