Vakantie voor ouders en kinderen

Vakantie voor ouders en kinderen 9

Kinderen vermaken zich op een boerderij in Roter Hahn

Als je op vakantie gaat wil je dat iedereen zich vermaakt. Het probleem is dat iedereen iets anders wil. Daar hebben ze wat op gevonden in Roter Hahn in Zuid-Tirol (Italië). Ze hebben in dat gebied 1500 boerderijen waar je met het hele gezin om vakantie kan. Deze boerderijen zijn allemaal in iets anders gespecialiseerd, zo heeft de een wijnproeverijen en is dat ander meer begaan met dieren. En als je al de boerderij even zat ben, dan heb je nog alle mogelijkheid om de omgeving te verkennen.

Op de gezinsvriendelijke accommodaties van Roter Hahn vermaken kinderen zich prima. Verstoppertje spelen in de wei, ravotten op het erf of dieren voeren in de stal. De vakantieboerderijen hebben veel verschillende faciliteiten.
Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders zich heerlijk ontspannen, gewoon helemaal niks doen of genieten van de vrije tijd met de kinderen. Voor een ieder die iets van de omgeving wilt ontdekken; de boerderijen van Roter Hahn zijn zo gelegen dat zij uitstekend dienen als basis voor uitstapjes in de omgeving voor het hele gezin. Op veel boerderijen biedt de eigenaar verschillende outdoor activiteiten aan, zoals paardrijden of gegidste wandelingen. Veel accommodaties zijn gelegen in de buurt van zwemmeren, waarvan sommigen zelfs direct aan het water liggen.

Meer informatie vind je op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.