Verrekijker voor hoge eisen


Oostenrijkse kwaliteit, zo prijst Swarovski Optik de nieuwe El 32 Swarovision verrekijker aan. “Als enige kijker met een 32-mm lens biedt de EL 32 zowel thuis als op reis ongeëvenaarde beeldkwaliteit én onvergetelijke herinneringen”, zo meldt de producent. De EL 32 Swarovision is deze week verkrijgbaar.

“Door gebruik van Field Flattener lenzen en HD-optiek zorgt de unieke Swarovision-technologie voor kristalheldere beeldkwaliteit. De compacte kijker is met slechts 580 gram handzaam in gebruik en is bovendien voorzien van een ergonomische EL-greep die het mogelijk maakt de kijker met één hand stabiel te bedienen. De kijker is standaard uitgerust met onder andere een Snap Shot Adapter – geschikt voor alle gangbare digitale compact camera’s -, een Field Bag en oculair –en objectiefbeschermkappen. De EL 32 is er in twee vergrotingen, 8-maal en 10-maal, en is in de kleuren groen en zand leverbaar”, aldus de beschrijving.

Swarovski Optik met hoofdvestiging in Absam, Tirol, maakt deel uit van de Swarovski-groep. De in 1949 opgerichte Oostenrijkse onderneming is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van optische precisie-instrumenten in het premiumsegment. Overal ter wereld verkiezen veeleisende gebruikers de verrekijkers, telescopen, optronische apparatuur, richtkijkers, afstandsmeters en nachtzichtapparatuur. Haar succes zegt de onderneming te danken “aan haar innoverende kracht, de kwaliteit en duurzaamheid van de producten, evenals hun functionele en fraaie design. De waardering van de natuur vormt een wezenlijk bestanddeel van de bedrijfsfilosofie en komt tot uitdrukking in de voorbeeldige milieuvriendelijke productie en in een blijvende betrokkenheid in het kader van geselecteerde natuurbeschermingsprojecten”. Meer informatie: www.swarovskioptik.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.