Verwen je opa en oma

Verwen je opa en oma 9

Het Opa en Oma verwenweekeind

Je grootouders zijn belangrijk, dat vinden ze ook op sprookjescamping de Vechtstreek. Daarom verdienen ze af en toe best wat extra aandacht. Op 4 juni is het Nationale Opa en Oma dag en daarom organiseren ze van 1 t/m 3 juni het opa en oma verwenweekeind. Grootouders kunnen met hun kleinkinderen op de camping komen logeren. Daarnaast zijn er het hele weekeind leuke dingen te doen, special voor opa en oma.

Grootouders kunnen voor een klein prijsje komen logeren op de camping door de ‘opa en oma voordeelcheque’. Voor slechts € 15,- per nacht kunnen zij met twee personen kamperen op de camping. Voor een kleine toeslag (ongeveer EUR 2,- per kind) kunnen de grootouders tot drie kleinkinderen meenemen.

Sprookjescamping de Vechtstreek is een 5-sterren camping met een eigen sprookjesverhaal en eigen sprookjesfiguren, die kinderharten zonder uitzondering weten te veroveren. Iedere dag, ook buiten de schoolvakanties, staan de sprookjesfiguren en het animatieteam klaar met een leuk programma boordevol avontuur om de (klein)kinderen te vermaken. Ouders en grootouders kunnen daardoor genieten van een ontspannen vakantie met de kleinkinderen, zonder een oogje in het zeil te hoeven houden

Meer informatie over het opa en oma verwenweekeind is te vinden op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.