WeCruise: Cruise met kids

WeCruise: Cruise met kids 9
Wecruise is een nieuwe speler op de markt, die zich voornamelijk richt op gezinnen met kinderen en voor hen de beste cruisereizen selecteert. Ideaal voor ouders die meer dan één bestemming willen zien, maar niet houden van het ongemak van de autoreis. Met wecruise reis je rond met het schip als hotel.

Flip Tonkens, directeur wecruise: “Gezinnen willen in het drukke leven van tegenwoordig, totale ontspanning tijdens hun vakantie. Nergens meer over nadenken en in de watten gelegd worden. En ook de kinderen moeten zich geen moment vervelen. We constateerden dat er nog geen cruiseaanbieders waren die zich specifiek hierop richten en daarom zijn we gestart met wecruise. We bieden gezinnen die voorheen door de bomen het bos niet meer zagen, nu een selectief aanbod dat echt op hen is gericht”.

Wecruise heeft een selectie gemaakt uit het grote aanbod van schepen en hutten en biedt dit aan via haar website www.wecruise.nl. Het aanbod bestaat uit reizen naar het Middellandse zeegebied (de Griekse eilanden, Spanje en Italië), Noord-Europa (de Noorse fjorden en diverse stedencruises) en het Caraibisch gebied. Aan boord is alles ingericht voor plezier en comfort voor het hele gezin. Kinderen worden vermaakt in de kids-club. Op het schip is een zwembad, sport, theater, casino, beautysalons enzovoorts. Ook zijn op een aantal schepen klimmuren, bowlingbanen, bioscopen en spelcomputers aanwezig. Een all-in Middellandse Zee gezinscruise is al beschikbaar vanaf € 850 pp. (incl. vlucht & gebruik van de faciliteiten). De schepen die wecruise selecteert, varen voornamelijk in de nacht. Zo kan de reiziger bijna iedere dag een andere bestemming zien, zonder de koffer in- en uit te pakken. De ene dag in Barcelona, de andere in Venetië. Zo ziet men veel in relatief korte tijd.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.