Win een reis met je foto

Win een reis met je foto 9

Petra blijft een grote aantrekkingskracht hebben.


Vakantiebestemming Jordanië organiseert in samenwerking met Reizen Magazine een nationale fotowedstrijd. Nederlandse amateurfotografen worden uitgedaagd om de mooiste vakantiefoto’s in te sturen. De uiteindelijke winnaars mogen op fotoreis naar het fotogenieke Jordanië en zien hun foto’s gepubliceerd in Reizen Magazine.

Winnaars van de fotowedstrijd worden gekozen door een vakjury. Samsung stelt de nieuwe WB850F Smart Camera als publieksprijs beschikbaar. Tot slot verloot MijnAlbum.nl tien verschillende Klik&Klaar-fotoboeken. Meedoen kan tot en met 20 mei 2012 via www.facebook.com/reizenmagazine.

Over Jordanië
Jordanië is een land met 5,5 miljoen inwoners. Het is een bestemming die door het aangename klimaat het hele jaar door goed te bezoeken is. Diverse touroperators in de Benelux bieden reizen naar Jordanië aan, vaak in combinatie met een bezoek aan de woeste Wadi Rum woestijn, de verborgen roze stad Petra, het Dana natuurreservaat en de Rode Zee bij kustplaats Aqaba. Meer informatie Jordanië: www.visitjordan.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.