Yeeeuuuh het is zomer!


Je vraagt je af hoe de arme Chineesjes die dit stuk zomerspeelgoed in elkaar moeten zetten naar ons kijken. Wie heeft er nu ergens een privé meer waar je dit 4000 dollar kostende stuk plastic speelplezier neer kunt leggen? Want wie rijk is heeft toch minstens zijn eigen boom waar je simpelweg een touw aan vast maakt om dan op die (wat ouderwets!) manier het water in te zeilen.

Affijn, voor Oostenrijkse campings of Italiaanse stranden kan dit wellicht een uitkomst zijn. Volgens de makers is deze touwslinger veiliger omdat je op elk punt het touw los kunt laten, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je je hoofd stoot. En ja, dat mag best een paar centen kosten.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.