Zomerzondagen Rotterdam

De zomerzondagen in het Park bij de Euromast in Rotterdam

In Rotterdam zorgen ze ervoor dat de inwoners helemaal niet weg hoeven voor het echte vakantie gevoel. Met de Zomerzondagen hebben halen ze de zon naar de stad. In het park bij de Euromast vinden van 10 juni tot 8 juli elke zondag activiteiten plaats. Bij dit festival hoeft niets en alles mag, een hele ontspannen sfeer dus. Het Park bij de Euromast weer the place to be met zomerse, warmbloedige muziek en verrassende theatervoorstellingen.

De eerste zondag is er onder meer gevoelige Napolitiaanse muziek, een hilarische act met twee mannen rond een motor met zijspan en een optreden van soullady Simone Roerade, beter bekend als Mrs. Hips en haar band. Vergeet niet een goedgevulde picknickmand en een kleedje voor op het gras mee te nemen.

Alle ZomerZondagen 14.00 – 17.00 uur Klieder & Klodder workshops voor kids Onder de enthousiaste leiding van de creatieve meiden van Klieder en Klodder wordt recyclemateriaal omgetoverd tot kleine kunstwerkjes of pimpen de kinderen zich tot artiest.

14.00 – 18.00 uur Car van Cas De Car van Cas trekt over het veld voor een grabbel, een grol, een goed gesprek of een geintje, elke zondag anders maar hoe dan ook een feestje!

13.30 – 18.30 uur Hapje en drankje Voor temperament op de tong kun je dit jaar terecht bij de Camion de Comida Camaron. Afkoelen kan met huisgemaakte Italiaanse ijsjes van Bleij, de ijsrijders van Katendrecht.

Voor meer informatie ga je naar de website.

 

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.