1e rang bij de Tour de France

Een Alpen etappe van de Tour de France

Het echte zomergevoel begint pas als de Tour de France van start gaat, in ieder geval dat geldt voor mij. Dan moet je tot 3 uur wachten tot de uitzending begint en dan kun je weer genieten van de mooie beelden van het Franse landschap. En je kijkt natuurlijk een beetje naar mannen die op een fiets aan het zwoegen zijn. Ben je het zat om de Tour op TV te zien en wil je het spektakel van dichtbij meemaken? Dat kan met NOVASOL. Je kan vakantiehuizen huren bij de start, de verschillende etappes en de finish.

Dit jaar start de Ronde van Frankrijk  in België. Op 30 juni staat Luik wederom in het teken van de wielersport. Wielerliefhebbers kunnen hun hart ophalen vanuit een vakantiehuis in de Belgische Ardennen, Franse Ardennen, Pyreneeën of vanuit een appartement in het centrum van Parijs.

„De Tour de France is een echt spektakel dat ook vele Nederlanders ieder jaar weer weet te boeien”, aldus Frans Schoon, Algemeen Manager bij NOVASOL. „Onze diverse logeeradressen langs de route zorgen ervoor dat supporters de Tour niet alleen hoeven te volgen op TV maar renners als Schleck en Evans ook ‘eersterangs’, live kunnen aanmoedigen”.

Voor meer informatie over de Tour de France en de verschillende NOVASOL vakantiewoningen langs de route ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.