App voor campings in Tsjechië

Screenshot van de camping App

De Apps schieten als paddestoel uit te grond en in al dat App geweld kan Tsjechië niet achter blijven. Zij hebben een App ontwikkeld waarin je alle campings in Tsjechië en Slowakije kan vinden. De applicatie gebruikt alle functies van je smartphone. Je kunt direct bellen naar de camping of ze mailen om te reserveren. Daarnaast kan de App je naar de camping navigeren.

De App is ontwikkeld door de website Camp.cz. Als je meer informatie zoekt dan dat in de app staat word je naar deze website verwezen. Het is de mobiele uitbreiding van de website. In de App krijg je duidelijke informatie over de campings in Tsjechië en Slowakije. Ze zijn aangegeven met symbolen om de kaart. Als je daarop klikt krijg je alle relevante informatie zoals naam, adres, openingstijden, type accommodatie, categorie(sterren) en natuurlijk contacten.

Voor meer informatie ga je naar de website en de App is hier te downloaden.


Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.