Bootcamp in Netl park

Bootcamp in Netl park 9

Rennen door de natuur tijdens de Bootcamp

Gezond leven is voor steeds meer mensen belangrijk. Veel bedrijven spelen daar dan ook op in. In Netl park (vroeger Brennels) kun je meedoen aan de Igofit Bootcamp. Tijdens deze training ga je heuvel op rennen, in bomen hangen en tijgeren door het gras. Een hele work-out in de natuur dus. Bootcamp is een buitentraining voor mannen en vrouwen waarbij het accent op afvallen en op het vergroten van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid ligt. En na de Bootcamp staat er een gezonde lunch voor je klaar in het Paviljoen.

Want Netl heeft nog veel meer dan alleen een Bootcamp. De keuken maakt gebruik van seizoensproducten, hierdoor verandert het menu met de jaargetijden mee. Er is ruime keuze in vegetarische gerechten. Het vlees is biologisch en uit de regio. Visliefhebbers komen aan hun trekken dagverse vis van afslag Lauwersoog. Vlakbij het strandpaviljoen is een biologische groente en kruidentuin. De koks stappen zo de keuken uit om sla te oogsten of geurige kruiden te plukken.

Daarnaast kun je er ook een dagje Pitch&Putt spelen. De 18 holes Golfbaan is geschikt voor de beginnende en gevorderde golfer. Pitch&Putt is een vorm van shortgolf, uitdagend en afwisselend. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 70 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden is het spel geschikt voor iedereen.

Dit is een kleine greep uit de dingen die Netl aanbiedt. Wil je meer weten? Ga dan naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.