Camping heeft open/overdekt bad

Zon of regen, in Doesburg kunnen ze er tegen.


Bij camping IJsselstrand in Doesburg maken ze zich er helemaal geen zorgen over wat voor een zomer het gaat worden in 2012. Ze hebben namelijk recentelijk een nieuwe overkapping over hun zwembad in gebruik genomen. Het overdekte zwembad is een prachtige aanvulling op de faciliteiten van het recreatiebedrijf. Bij mooi weer kunnen grote delen van de overkapping opengeschoven worden om daarmee toch een openluchtzwembad te creëren. Producent Abrisud over voorziening in Doesburg: “De investering in een overdekt zwembad zal niet zo zeer van belang zijn in de zomermaanden, maar in alle andere seizoenen is het absoluut een pluspunt voor de camping. Een overdekt zwembad is vaak een van de criteria om wel of niet voor een bepaalde vakantielocatie, camping of recreatiepark te kiezen en dat geldt zeker voor gezinnen met kinderen. Zo is uit onderzoek onder campings gebleken, dat een overdekking zorgt voor een bezettingsgraad die minstens 20% hoger is.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.