Center Parcs in een app

Center Parcs in een app 9
Wie het maximale uit een weekje of weekendje Center Parcs wil halen kan nu een app downloaden, waarin alle informatie over het te bezoeken bungalowpark vermeld staat. Je kunt bijvoorbeeld de actuele menukaarten van de restaurants in het park oproepen, maar ook de openingstijden van der verschillende winkels. De app is zowel beschikbaar voor de iPhone en voor Android telefoons. Hij is te downloaden via centerparcs.nl/app
Wie overigens nog meer wil lezen over Center Parcs kan het tijdschrift Close Up online volgen: www.closeupmagazine.nl. Daaruit valt een nieuwtje te distilleren: Wie wil kan een eigen Center Parcs huisje in Duitsland kopen in een nieuw project www.centerparcs.nl/parkbostalsee

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.