De kruidenshowtuinen van Ricola

De kruidenshowtuinen van Ricola 9

Een Ricola kruidenshowtuin in Zwitserland

Ricola heeft in Zwitserland 6 kruidenshowtuinen ingericht. Ricola maakt snoepjes van kruiden  en heeft zijn oorsprong in Zwitserland. In deze tuinen laten ze 13 kruiden zien die in hun snoepjes verwerkt zijn. Op deze manier kun je de kruiden ruiken en voelen in hun natuurlijke staat. Daarnaast kun je er veel leren over de kruidenteelt en de werking van de kruiden.

De kruidentuinen zijn een aanrader voor elke liefhebber van wandelen en de natuur. Alle tuinen liggen midden in de bergen en dat zorgt voor een mooi uitzicht. Van mei tot september zijn de Ricola-showtuinen gratis te bezoeken. In elke Ricola-showtuin kun je overigens fantastische Ricola-verrassingspakketten winnen. Gewoon het wedstrijdformulier invullen en in de bus doen.  Voor meer informatie over de verschillen kruidentuinen ga je naar de website.

Wil je wel naar Zwitserland maar zit het er even niet in deze zomer. Dan kun je meedoen aan de prijsvraag van Zwitserland Toerisme. Hiermee maak je kans op een gratis vakantie naar Zwitserland!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.