Eten voor een tientje

Voor een tientje uit eten

Soms wil je wel eens wat leuks doen, maar zoals Loesje zegt: ‘Aan het einde van mijn geld houd ik altijd een stukje maand over’. Dus dan blijf je maar thuis en kijk je weer een avond Tv. Waar trouwens nooit wat op is zeker niet nu de zomervakantie eraan komt. Maar geen wanhoop en saaie avonden meer want er is een uitkomst, de website Uit voor een tientje. Deze site heeft ook nog een soort spin off namelijk de website Uit eten voor een tientje. Hier vind je per plaats waar je goedkoop kan eten.

Op Uit voor een tientje vind je allemaal goedkope uitjes en tips om een dagje weg te gaan. Zo kun je via links op deze site korting krijgen op verschillende parken zoals de Efteling en het Dolfinarium. Daarnaast staan er leuke goedkope uitjes op die je met je kinderen kan gaan doen.

 

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.