Fietsen en koken in Thailand

Een vrouw kookt traditioneel Thais

Wil je een keer een hele bijzondere fietstocht maken en nog lekker eten onderwerg ook? Dat kan in Thailand. Het Thais verkeersbureau heeft een speciaal uitstapje ontwikkeld voor de echte fiets- en kookliefhebbers. Deze fietstocht vertrekt vanuit Bangkok en zal weer eindigen op dezelfde plaats waar die begonnen is. En de lunch zit er natuurlijk bij in.

Voor de tocht vaar je naar Ban Krachau, dit ligt niet ver buiten Bangkok, en hier staat fietsen op je te wachten. Tijdens de tocht zul je niet veel auto’s tegenkomen maar wel traditionele thaise houten huisjes. Daarnaast kun je veel natuur zien zoals, palmen, bananen en orchideeën. De lokale bevolking is ook erg vriendelijk, zwaaiende kinderen rennen je tegemoet. Aan het einde van de rit komt je bij de plek waar gekookt gaat worden. Dit is niet in een dorp of stad maar gewoon midden in de natuur.

Het koken zal vrij eenvoudig zijn. Met twee pitjes en simpele keukenspullen kunnen ze in thailand snel een goede maaltijd maken. En je mag zelf ook meehelpen. Nadat er is gegeten ga je weer terugfietsen naar het beginpunt.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.