Geld vakantie terug bij slecht weer

Geld vakantie terug bij slecht weer 8

Veel regen kan een vakantie goed verpesten

We hebben het allemaal wel een keer meegemaakt, heb je maanden uitgekeken naar de vakantie regent het de hele week. Dat is natuurlijk niets aan. Zeker niet als je naar Frankrijk gaat en bedacht had dat het 30 graden zou worden. Bij Belambra Vakantieclubs hebben ze daar iets gevonden, ze geven namelijk een deel van je geld terug als het weer je vakantie bederft. Daarnaast hebben ze ook een aantal dingen die je binnen kan doen zodat je niet de hele dag naar de regen hoeft te staren.

Speciale voorwaarden gelinkt aan het weerbericht:
Je betaalt € 1 extra per persoon extra en dan betaalt Belambra bij slecht weer € 200 per vakantieweek terug. Daarnaast kun je gratis je boeking aanpassen. Als “Météo France 2” minstens twee dagen slecht weer voorspelt tijdens een verblijf van minstens zeven opeenvolgende overnachtingen, kun je tussen de drie en vijf dagen voor je vertrek veranderen van club, zonder bijkomende kosten (en naargelang de beschikbaarheid).

Daarnaast zijn er ook een paar binnenactiveiten. Zo kun je zwemmen in een overdekt zwembad. Is er een Kids club waar kinderen van 3 maanden tot 17 jaar heen kunnen en er zijn sportzalen en wellness-ruimtes.

Voorwaarden om je geld terug te krijgen zijn als volgt: het moet drie uren opeenvolgend geregend hebben op drie dagen tijdens uw verblijf. Geldig van 23/06/2012 tot 08/09/2012.

Voor meer informatie ga je naar de website.

 

 

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.