Hotel in Innsbruck met gratis panorama

De bijzondere bouw van het nieuwe Ramada-hotel in Innsbruck.


Voordeel van bouwen in de bergen is dat je al gauw een mooi uitzicht hebt. Dat geldt ook voor het Ramada Hotel Tivoli, dat recentelijk opende. De bouw van het hotel lag volledig in handen van Bureau Henke & Schreieck uit Wenen. Het hotel telt 159 kamers en suites die ook geschikt zijn voor minder validen. Het opvallende gebouw met de dynamische buitenmuur past perfect in de indrukwekkende bergachtige omgeving van Innsbruck.

Het twaalf verdiepingen tellende Ramada Hotel Tivoli is het hoogste bouwwerk van de stad en beschikt over een fascinerend uitzicht waar de gasten tijdens het ontbijt in het restaurant met terras op de elfde verdieping van kunnen genieten. De wellness- en fitness faciliteiten bevinden zich op de twaalfde verdieping. De Nordkette aan de ene kant en de Patscherkofel aan de andere kant maken het uitzicht fenomenaal. Vier te combineren vergaderruimtes met in totaal tachtig plaatsen, een parkeergarage en een auto- en busparkeerplaats maken het aanbod van het nieuwste driesterrenhotel in Innsbruck compleet.

Het Ramada Hotel Tivoli ligt in een compleet nieuw stadsdeel van Innsbruck. In de afgelopen jaren is een gebied van 70.000 m2 gerealiseerd met woningen, business centra en winkels. Direct tegenover het hotel zijn de Olympische ringen te vinden die de bezoeker eraan herinneren dat hij zich bevindt op Olympisch terrein. Olympia World Innsbruck, bestaande uit twee sport- en evenementenhallen, die onder andere ook voor schaatsen en ijshockey worden gebruikt, zijn bij de eerste Olympische jeugdwinterspelen in januari 2012 ingezet. Daarmee heeft Innsbruck als eerste stad ter wereld ‘de Olympische Hattrick’ bemachtigd na de Olympische winterspelen in 1964 en 1976.

Het Ramada Hotel Tivoli ligt niet ver van de snelwegafslag Innsbruck-Mitte. Er is een directe verbinding van zowel de luchthaven als het station van Innsbruck naar het hotel. Informatie en reserveringen: Ramada Tivoli Innsbruck, Olympiastrasse 41, A-6020 Innsbruck, +43-512-89 04 04, fax: +43-512-89 04 04 – 3140
reservierung@ramada-innsbruck.at; www.ramada-innsbruck.at en informatie over de omgeving: www.innsbruck.info

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.