iPhone opladen met zon

Oplader, zaklamp en alarm ineen.


De in Rotterdam gevestigde WereldReisShop heeft een aantal bijzondere reisgadgets in zijn aanbod opgenomen. De grootste hit in het assortiment reisgadgets is de iPhone Solar Charger. Een duurzame oplader die werkt op zonne-energie. Met deze handige mobiele lader, speciaal ontwikkeld voor de iPhone & iPod, zit je nooit meer met een lege batterij. De lader is voorzien van een krachtige 1900mAh batterij en een zonnecel. En via die zonnecel laadt de iPhone op via de zon… Easy, duurzaam, milieuvriendelijk, gratis en waar ter wereld je maar bent (mits er zon is natuurlijk)! Ideaal voor op (zaken)reis, vakantie, op de boot, onderweg of op school.

De WereldReisShop biedt naast de iPhone Solar Charger ook diverse andere zonne-energie laders aan. Denk hierbij aan laders voor laptops, smartphone’s, mobiele telefoons, de iPad en fotocamera’s, waarmee je overal ter wereld je mobiele apparaten kan opladen. Zonder dat je afhankelijk bent van netstroom. De iPhone Solar Charger is er al vanaf € 34,95 incl. BTW, is uit voorraad leverbaar en te bestellen via www.wereldreisshop.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.