Line-up Rockin’ Park Nijmegen compleet

Line-up Rockin' Park Nijmegen compleet 8

Line-up Rockin’ Park compleet

Er waren al grote namen bekend voor de 4e editie van Rockin’ Park. Zo was al bekend dat Snow Patrol op 30 juni het festival gaat afsluiten. Ook komen Elbow en Selah Sue naar het Goffertpark in Nijmegen. Om het feestje compleet te maken zijn ook De Staat, Here We Go Magic en Rams’ Pocket Radio toegevoegd aan de line-up.

Vanaf 11 uur is het festival terrein open en om 12 uur is Rams’ Pocket Radio de eerste band die speelt. Om ongeveer 22.30 zal Snow Patrol de laatste noten spelen. In totaal treden er 11 bands op.

Rockin’ Park is een eendaags pop/rock festival met twee podia waarop de artiesten om en om geprogrammeerd staan. Het publiek heeft zodoende de mogelijkheid alle optredens bij te wonen. Het sfeervolle Goffertpark, het mooie weer en de indrukwekkende optredens tijdens de voorgaande drie edities hebben het festival tot een groot succes gemaakt. Voor meer informatie over Rockin’ Park ga je naar de website. Kaarten voor het festival zijn hier te koop.

Rockin’ Park 2010

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.