Met de boot naar een concert

Newcastle in de avondschemer.


Concert van Elton John bijwonen? Waarom ga je niet met de boot? De hele maand juni staat bij DFDS Seaways in het teken van concertreizen naar Newcastle. Van de Red Hot Chili Pepers tot Elton John, de voorpret begint al aan boord met live muziek in het teken van jouw artiest of band. De concertreizen bestaan uit twee overnachtingen aan boord, overnachtingen in Newcastle en uiteraard een toegangskaart tot het evenement.

“We merken dat onze passagiers het leuk vinden om een concert te kunnen combineren met een citytrip naar Newcastle. Het bijwonen van het concert van hun favoriete artiest in combinatie met een bezoek aan het veelzijdige Newcastle. We doen het nu al regelmatig en willen daar in de toekomst nog meer mee gaan doen”, aldus Teun Wim Leene, Country Manager bij DFDS Seaways voor de route IJmuiden – Newcastle.

In de maand juni bestaat het aanbod aan concertreizen van DFDS Seaways uit:
– 6 juni: Coldplay
– 12 juni: Elton John
– 20 juni: Bruce Springsteen
– 23 juni: Red Hot Chili Peppers
Later dit jaar staan onder andere concerten van Lionel Richie en George Michael op de planning.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.