Met Thalys op cultuurreis


Supersnel naar allerlei culturele evenementen in Europa, tegen een lager tarief dan gebruikelijk. Dat belooft Thalys voor deze zomer. Reizigers in de Comfort 1-klasse kunnen profiteren van dit aanbod. Wie naar Parijs wil en een bezoekje brengt aan een van de culturele partners van Thalys, bijvoorbeeld het Maillol Museum, kan een retourticket boeken voor 150 euro. Een retour Brussel bedraagt 90 euro. Tegen een voordelig tarief is bijvoorbeeld in het Paleis voor Schone Kunsten (Bozar) de tentoonstelling Sense of Place te zien: prachtige fotografie van het Europese landschap vastgelegd door zo’n veertig fotografen uit alle lidstaten van de Europese Unie. Niet alleen de Comfort 1-klasse, maar ook Comfort 2 biedt reizigers cultureel en prijsvoordeel. Mensen die gebruikmaken van het No-Flex CF2-tarief kunnen voor 29 euro van Amsterdam naar Brussel. Ook kunnen ze bijvoorbeeld goedkoop naar het Rock en Seine-festival in Parijs (24 – 26 augustus) met optredens van onder meer Placebo en Green Day.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.