Naast boodschappen nu ook PLUS Vakantiepakket

Het PLUS plezierboek

Bij de PLUS supermarkt zijn ze al klaar met de Oranje koorts en gaan ze door met de vakantie. Bij €25,- aan boodschappen krijg je een vakantiepakket. In dit pakket zitten een plezierboek, logboekje, memoriekaarten, zelf te maken ansichtkaarten en waterballonnen. Vooral die waterballonnen zullen het goed doen op de achterbank van de auto. De actie loopt tot 30 juni zolang de voorraad strekt.

Met het PLUS Vakantiepakket kunnen kinderen van 4 tot 10 jaar zich thuis, in de auto en op vakantie vermaken. In het plezierboek nemen de vier PLUS medewerkers Bianca, Daantje, Daphne en Edgar de kinderen spelenderwijs mee in een reis om de wereld. Het full colour plezierboek telt 76 pagina’s en staat vol puzzels, kleurplaten, knip- en plakopdrachten en een stripverhaal.

In het logboekje kunnen kinderen al hun vakantieverhalen vastleggen. Daarnaast vinden zij hier tal van spelletjes en vakantie-activiteiten, zoals het maken van een zonnewijzer, seinen met morse, sterren kijken en strandjutten. Als het erg warm is, zorgen de waterballonnen voor een middagje (water)pret. Het memoriespel biedt afleiding tijdens een regenachtige middag en met de zelf te maken ansichtkaarten is het heel eenvoudig om je opa, oma of vriendjes te laten weten hoe de vakantie is.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.