Nieuwe ‘We love music’ stadstoer

Nieuwe ‘We love music’ stadstoer 9

de 'We love music' stadstoer gaat ook lang het Open Source Festival

In Düsseldorf kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen. De stad organiseert de ‘We love music’ stadstoer. De tour leidt je langs alle muzikale hoogtepunten van de stad. Iedere eerste zaterdag van de maand start om 15.00 uur een 1 uur durende rondleiding onder begeleiding van een deskundige gids.

Een bloemlezing aan onderwerpen passeert de revue, waaronder klassieke muziek tot Kraftwerk, van Unique Records tot het Open Source Festival, het mekka van de Duitse punk de Stone am Ratinger Hof club tot en met het operahuis en het voormalige planetarium en nu tot concerthal getransformeerde Tonhalle.

Het Open Source Festival dat net genoemd is vindt dit jaar weer plaat op 30 juni. Het is de 7e keer dat dit festival gehouden worden en in Düsseldorf zijn ze er trots op. Locatie is het terrein van een renbaan in de Grafenberger Wald in Düsseldorf waar drie podia worden opgebouwd. Hier vindt het openluchtconcert plaats van 14.00 tot 22.00 uur, daarna verplaats het zich voor nachtbrakers tot 05.00 uur naar de ‘Stahlwerk’ club aan de Ronsdorfer Strasse.

Voor meer informatie over de ‘We love music’ stadstoer ga je naar de website. Kaarten en meer informatie over het Open Source Festival zijn hier te vinden.
 

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.