Online je reis plannen met Travel Oregon

Cannon beach in Oregon

Wil je deze vakantie een reis plannen naar Oregon, Amerika? Dat kan vanaf nu heel handig met de online reisplanner van Travel Oregon. Zo kun je bij het plannen van je reis gebruik maken van een aantal nieuwe functies: Je kan ervaringen zien van mensen die al eens in Oregon geweest zijn of locals, filmpjes over het gebied bekijken op youtube en er is een uitgebreide zoekfunctie. Dan heb je alle inspiratie om je reis goed te plannen.

“Met de wetenschap dat er soms een ‘overload’ aan informatie op je af komt bij online reisplanning, hebben we de laatste technologie gecombineerd met de ‘old-school’ persoonlijke touch,” aldus Mo Sherifdeen, Travel Oregon Director of Integrated Marketing and Publishing. “Door de combinatie van de digitale mogelijkheden zoals adreslijsten van toeristische partners, inspirerende video’s, aanbevolen reisprogramma’s en dagtrips met blog posts van lokale inwoners, persoonlijke en informatieve content, is het plannen van de reis in elke fase van het planningsproces interessanter en gemakkelijker.

Travel Oregon wil een informatiebron zijn voor reizigers die van plan zijn af te reizen naar deze Amerikaanse staat. Het digitale platform wat ontwikkeld is biedt inspiratie evenals on-the-go informatie voor reizigers die al in de VS zijn. Kenmerken zijn:

Geïntegreerde content van locals en reizigers die Oregon al eens bezocht hebben:
Onderzoek wijst uit dat reizigers in de oriëntatiefase op zoek zijn naar inspiratie, zoals video’s, ervaringsverhalen van eerdere bezoekers, voorbeelden van reisprogramma’s en adressen van hotels en restaurants. De vernieuwde website TravelOregon.com groepeert deze informatie, die is samengesteld in samenwerking met omgevingexperts vanuit de gehele staat, gebaseerd op interessegebieden van de reizigers zoals golf, vogelspotten of een stad zoals Bend.

Persoonlijke reiservaringen:
Als respons op de vraag naar persoonlijke reiservaringen heeft Travel Oregon de reviews van Trip Advisor overgenomen. Daarnaast is er nu de mogelijkheid voor bezoekers om plaatsen in Oregon te beoordelen en is het ‘Ask Oregon’ ambassadeurs programma ontwikkeld. Vrijwillige ambassadeurs zijn inwoners van Oregon die gepassioneerd zijn over een bepaalde locatie of activiteit, zoals fietsen, familiereizen of wijn. Voor aanbevelingen van locals kan men de ‘Ask Oregon’ ambassadeurs benaderen via Twitter, door een bericht te sturen met de hashtag #AskOR, of via de Travel Oregon Facebook pagina.

Social media:
Travel Oregon blijft haar content integreren op de populaire social media platformen als Facebook, Twitter en YouTube. Bezoekers inspireren hun vrienden, kunnen gezamenlijk de reis plannen en in contact komen met anderen voor reistips.

Toegankelijk design:
de vernieuwde TravelOregon.com heeft een goede weergave op computer, Smartphone of tablet. De layout past zich aan zodat de lezer de gewenste informatie gemakkelijk kan vinden vanaf thuis op de bank of onderweg. Bovendien is er op locatiegebaseerde informatie met bijvoorbeeld attracties/locaties op de route of in de buurt, wat interessant is voor reizigers die al in Oregon zijn.

Uitgebreide zoekfunctie:
Door het gebruik van de smart zoekfunctie geven de zoekresultaten de interesses van de gebruiker weer en ideeën die wellicht nog niet waren overwogen door een standaard zoekprogramma. Zoekt men bijvoorbeeld op een ervaring zoals fietsen, het vliegvissen of wijnproeven, dan krijgt men met deze zoekmachine een combinatie van ervaringsverhalen, blog posts, evenementen, voorbeelden van reisprogramma’s, adressen, interessante aanbiedingen en antwoorden op veelgestelde vragen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.