Overlevingsgids voor vakantietijd


Ouders met kinderen weten: Je kunt onmogelijk zonder de nodige voorbereidingsmaatregelen aan een vakantie beginnen. Lang leve de lol heeft zo zijn beperkingen. Je moet zorgen voor genoeg vertier op de achterbank én op de plaats van bestemming, want anders hebben vader en moeder geen vakantie. Wie dochters van tussen de 10 en 15 jaar heeft kan het vakantietijdschrift van Francine Oomen aan het overlevingspakket toevoegen.

Thuis, in de auto of het vliegtuig, op het strand, in de tent of het vakantiehuisje: de Hoe overleef ik… vakantie-special is volgens de uitgever ‘goed voor heel veel uurtjes lees-, schrijf- en knutselplezier!’ De 132 pagina’s dikke uitgave staat vol verhalen, strips, een grote vakantie-quiz, een test, en inspiratie om te knutselen, schrijven, knippen & plakken, koken & bakken. Daarnaast veel tips om van alles te ondernemen in de vakantie, vakantie-dagboek-pagina’s en vijf wedstrijden. Veel (splinternieuwe) inhoud, met daarbij veel aandacht voor vormgeving en illustraties.

Deze vakantie-special is een extra uitgave van het ‘Hoe overleef ik’…-tijdschrift van Francine Oomen, bestemd voor meisjes van 10 tot 15 jaar. Het blad verschijnt zes keer per jaar. Het nieuwste nummer van het tijdschrift heeft als thema ‘contact’. De vakantie-special ligt nu in de winkel en kost € 7,95.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.