Overnachten in Spanje bij de Spanjaard thuis

B&B in Spanje

Spanje is een van de populairste vakantielanden onder de Nederlanders. Meestal slaap je dan in een hotel of op de camping. Hasta Pronto biedt een andere manier van overnachten aan. Je kan namelijk ook overnachten bij de Spanjaard thuis. Zo kun je van dichtbij de cultuur meemaken. De Spanjaarden schijnen ook heel gastvrij te zijn, dus het is best het proberen waard.

Hasta Pronto kun je terecht bij B&B’s, vakantiehuizen en kleine landelijke hotels van Spaanse eigenaren die zich middenin de prachtige natuur of in de Spaanse samenleving bevinden.

Een van de B&B’s is El Secanet. De eigenaren Salva en Gema hebben een ruimte gecreëerd waarin de gasten zich kunnen ontspannen en genieten van de omliggende natuur. De B&B heeft een zwembad, bevindt zich aan de rand van het
kleine dorp L’Algimia d’Alfara, op korte afstand van de stad Valencia, de natuurparken Sierra de Espedán, la Calderona, en de fietsroute Via Verde Ojos Negros. Zo heb je de mogelijkheid je tussen de dorpsbewoners te begeven, maar tegelijkertijd de prachtige omgeving te verkennen. El Secanet levert bed en ontbijt, en tijd voor een gezellig gesprek.

Voor meer informatie ga je naar de website.

[ADVERTENTIE] Als u in Spanje toch liever verblijft in een hotel of appartement, dan kan het handig zijn om de prijzen van accommodaties in Spanje te vergelijken. Dit kost natuurlijk iets meer dan bij een Spanjaard thuis overnachten, maar u bespaart toch op uw vakantie in bijvoorbeeld Barcelona, Mallorca of Ibiza.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.