Paardrijvakantie in Andalusië

Op Paardrijvakantie in Spanje

We hebben al een keer eerder een verhaal geschreven over de mogelijkheid om op paardrijvakantie te gaan in Spanje. Nu heeft Finca Don Carmelo wegens succes nieuwe routes uitgestippeld om te gaan rijden. Ze hebben de afgelopen tijd negen paardrijvakanties aangeboden maar van de deelnemers is 45% teruggekomen voor een tweede vakantie. Paardrijden op vakantie is dus populair.

Een van de nieuwe routes is de Ruta de los Baños Arabes. Deze ruta is de eerste echte trektocht die ze aanbieden, ze vertrekken van Finca Don Carmelo en op de tocht baan je je een weg langs het natuurpark tot in de nog niet door toeristen platgelopen parel Alhama de Granada, een stadje dat bekend staat om zijn thermale baden. Een paardrijtocht die dus ook in het teken staat van wellness, met de nodige plonsbaden en massages! De try-out van deze ruta vindt plaats van 8 tot 15 juli.

Wil je meer informatie? Ga dan naar de website.

One Response

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.