Reizende expo over EK’88

Reizende expo over EK'88 9

Een van de historische stukken die te zien is bij de expositie.


Zolang het Nederlands Elftal nog in de race is om het EK2012 is er op verschillende plaatsen in het land een reizende tentoonstelling te zien met herinneringen aan het succesvolle EK’88. De schoenen van Vanenburg, het broekje van Arnold Mühren, de replicabeker van Berry van Aerle, de officiële medaille van Hans van Breukelen; ze zijn allemaal te bewonderen in een museumpje dat niet groter is dan een container. De EK’88-tentoonstelling doet in ieder geval de volgende steden aan:
6 juni Enschede
7 juni Tilburg
8 juni Middelburg
9 juni Eindhoven
13 juni Arnhem
14 juni Maastricht
15 juni Urk
16 juni Horst
17 juni Lelystad
Op www.interpolis.nl/EK88 staan de exacte locaties vermeld.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.