Ruimtereis centraal in nieuw blad

Ruimtereis centraal in nieuw blad 9

De eerste cover van het Discovery Magazine

Discovery channel brengt nu een tijdschrift uit als aanvulling op hun televisieprogramma’s. De mannenzender brengt het Discovery Magazine uit en Nederland is het eerste land in Europa waar het blad uitkomt. De eerste editie staat in het teken van ruimtevaart met Ander Kuipers op de cover.

Elke editie heeft een nieuw thema: wetenschap & techniek, lifestyle & personality, dier & natuur, ontdekking & avontuur en geschiedenis & beschaving. In het eerste nummer zijn interviews opgenomen met Andre Kuipers, Whale Wars-man Laurens de Groot en avonturier Casijn Kollers. Columns in het blad zijn van de hand van Discovery F3-talent Dennis van de Laar en Alco de Jong, programmadirecteur van Discovery Networks Benelux. Ook worden achtergronden van programma’s als Goldrush en Mythbusters beschreven.

Discovery Channel richt zich op alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld om ons heen. Discovery Magazine zal, net als de zender, bestaan uit ‘Intelligent Entertainment’ en verhalen vertellen die inspireren en de verbeelding tot leven brengen. Verhalen over mensen die keer op keer hun grenzen verleggen, onvoorstelbare uitvindingen doen en daarmee levens veranderen en mijlpalen markeren in onze geschiedenis. Het tijdschrift zal bestaan uit minimaal 100 pagina’s waarvan een derde volledig gebaseerd is op Nederlandse onderwerpen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.