SkyWork Airlines deelt iPads uit


Een blik op de foto leert dat het niet het doorsnee publiek is onderweg naar een zonbestemming dat gebruik maakt van SkyWork Airlines. Daarvoor is de nieuwe service waar deze luchtvaartmaatschappij mee begonnen is waarschijnlijk ook te duur: In plaats van kranten, tijdschriften en video-on-demand delen ze iPads uit onder hun passagiers.

Onderzoek van Stichting KijkOnderzoek (SKO) wees onlangs uit dat 60% van de tabletbezitters regelmatig met het ‘tweede scherm’ op schoot televisie kijkt. Een moment zonder tablet, smartphone of laptop voelt direct als een gemis. Het Zwitserse SkyWork biedt daarom sinds vorig jaar als eerste luchtvaartmaatschappij persoonlijke, gratis iPads tijdens iedere vlucht. Van magazines en kranten tot spelletjes voor kinderen, maar ook digitale reisgidsen, muziek en verschillende podcasts. De iPads aan boord zijn razend populair en in februari ontving de airline als gevolg van deze service een 2012 TravelPlus Award in de categorie ‘Best Inflight Amenity’

SkyWork Airlines is een Zwitserse luchtvaartmaatschappij met als basis luchthaven Bern-Belp, de internationale luchthaven van Bern. De maatschappij verzorgt binnenlandse vluchten en seizoensvluchten naar het buitenland. Vanaf Amsterdam vliegt SkyWork Airlines dagelijks rechtstreeks naar Bern met Fairchild Dornier 328-110 met 31 stoelen aan boord. Het volledige vluchtschema is te vinden op www.flyskywork.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.