TACOYO on the Beach

TACOYO on the Beach 9

TACOYO on the beach

Op zaterdag 14 juli is er TACOYO on the Beach. Denk aan de zon op je gezicht, lekker de wind in je haren en met je blote voeten in het zand terwijl je aan het sporten bent. TACOYO staat voor Training Ademhaling Conditie Ontspanning Yoga en Omgaan met stress en deze work-out is 30 jaar geleden bedacht door Taco Veldstra.

Tijdens een TACOYOles bouw je eerst spanning op door je een korte tijd hevig in te spannen, om vervolgens door rustgevende oefeningen die spanning weer los te laten. TACOYO on the Beach begint om 10.30 en eindigt om 12.30 bij strandpaviljoen ‘De Klink’ in Noordwijk aan Zee waarbij iedereen gratis twee uur (of natuurlijk korter) mee kan doen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

TACOYO on the Beach 10

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.