Tuk Tuk neemt Amsterdam over

Verken Amsterdam in een elektrische Tuk Tuk

Een nieuwe manier van duurzaam tourisme, een sightseeing tour doen met een elektrische Tuk Tuk. De wagentjes zijn in opvallende kleuren aanwezig in de hoofdstad en zijn overal voor inzetbaar. Wil je van het shoppen terug naar het centraal station, dan kan dat. Wil je van museum naar museum, dan is dat ook mogelijk. Veel beter dan zelf fietsen en ook nog is milieuvriendelijk.

Voor bezoekers van Amsterdam biedt een ritje met de tuk tuks een duurzaam alternatief voor bestaande sightseeing tours. De meertalige gids en chauffeur van Tuk Tuk Sightseeing laat Nederlandse en internationale bezoekers kennis maken met de hotspots en onontdekte plekjes van de stad. Via de website kunnen verschillende tours worden geboekt met pick-ups bij onder andere Centraal Station en het Vondelpark. De tuk tuks bieden plaats aan 2 tot 5 personen en zijn eveneens inzetbaar voor transfers voor bijvoorbeeld cruisepassagiers vanaf de Passenger Terminal Amsterdam.

Duurzaam
Tuk Tuk Sightseeing is een nieuw label van Amsterbike, een organisatie met jarenlange ervaring in verhuur van fietsen en scooters. “Met onze elektrische tuk tuks willen wij een steentje bijdragen aan een schoner Amsterdam”, aldus eigenaar en oprichter Radboud Klaphake. “Tuk Tuk Sightseeing biedt een duurzaam alternatief voor bestaande city tours. Het concept leent zich voor zowel de toerist als lokale Amsterdammer en is vooral een leuke, nieuwe manier om de stad te verkennen en bereizen”. Tuk Tuk Sightseeing is aangesloten bij Amsterdam Cruise Port en bevindt zich slechts 10 minuten van het Centraal Station, naast Passenger Terminal Amsterdam.

Voor meer informatie ga je naar de website.

 

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.